Mamacissepis

22154408_1462548593800472_1027611811994747356_n

         💚 Thomas 20-05-11 💛 Julia 05-06-13 ❤️ Esmee* 08-08-14 💙 Wouter 22-09-15 💜 Docent                🧡 Mamablogger 🖤 Collab? – contact me!

Welkom op mijn mamablog,

in de zomer van 2015 ben ik begonnen met het schrijven van een ervaringsverhaal waarin ik de periode rondom de zwangerschap, geboorte en het overlijden van onze tweede dochter Esmee beschreven heb. Deze Blog heeft mij erg geholpen bij de verwerking van deze heftige periode en zorgde er mede voor dat ik klaar was voor de komst van onze 3e spruit.

Ik schreef zo nu en dan mijn ervaringen met het moederschap van me af en begon plezier te krijgen in het schrijven. De site waar ik blogde deelde regelmatig mijn posts en ik kreeg veel positieve reacties van mensen die mijn blogs lazen.

Ik geef mijzelf graag de titel van gelegenheidsblogger aangezien ik niet dagelijks nieuwe verhalen post. Ik post graag stukken met inhoud, herkenbare verhalen, humor of van emotionele betekenis voor mij en/of anderen om mij heen, hierdoor laat een nieuwe post nog wel eens op zich wachten.

Oktober 2017 was voor mij het moment om van een algemene blogwebsite over te stappen naar mijn persoonlijke domeinnaam: mamacissepis.nl. Ik hoop hierdoor nog meer mensen te raken, te laten lachen, herkenning te bieden en te informeren met mijn blogs.

Wie is mamacissepis?
Op 14 April 1987 zag deze mama van drie voor het eerst het levenslicht. Geboren en getogen in Apeldoorn.

Apeldoorn is waar ik na een rustige en fijne jeugd uitgroeide tot licht ontvlambare puber met mega kuif en matje in de nek.  Stiekem sigaretjes roken en spontaan in huilen uit barsten als geen van mijn vriendinnen mee ging stappen was in die tijd heel normaal.

Alhoewel ik als puber mega onzeker was, was ik altijd over een ding heel zeker: ik wilde moeder worden! Ik voelde in elke vezel van mijn lijf dat ik, als het mij gegund werd voor mijn 25e de ware wilde treffen, wilde trouwen en minstens zwanger wilde zijn van mijn eerste kindje.

Oja, had ik al gezegd dat ik een streber ben en een uitdaging niet uit de weg ga? Dus zo gezegd zo gedaan. Op 23 Juli 2006 kreeg ik op 19 jarige leeftijd verkering met mijn grote liefde Thomas. Nog voor de verkering serieuze vormen aannam heb ik toch maar even gecheckt hoe Thomas aankeek tegen trouwen en kinderen. En ik kan jullie vertellen, zijn antwoord was alles behalve teleurstellend!

Na 3 jaar verkering, trok Thomas zijn stoute schoenen aan en vroeg mij ten huwelijk. Waarna wij na 2 jaren van verloving en plannen maken elkaar in het bijzijn van al onze lieve familie en vrienden op 20-05-11 het jawoord gaven.

Toen, op 05 juni 2013 was daar onze prachtige dochter Julia. Thomas bleek een fantastische papa voor kleine Julia, één waar ik heel trots op ben en nog verliefder op ben geworden.

Op 08-08-14 mochten wij onszelf opnieuw papa en mama noemen, na een afgebroken zwangerschap van 24 weken kwam Esmee* ter wereld om niet veel later het leven los te laten.

Ons gezin was (nog) niet compleet en op 22-09-15 mochten wij onze regenboog baby Wouter verwelkomen. Opnieuw een prachtig wereldwonder.

Naast moeder ben ik docent omgangskunde op een groot ROC in Amersfoort.
Ik houd van mama zijn, creatief bezig zijn, lekker eten, salsadansen en gezellige momenten met familie en vrienden.

Ik heb een hekel aan: egoïsme, zeurende mensen, sporten (al doe ik het toch), negativisme, pashokjes, vies worden en……uien, behalve op een frikandel speciaal!

Lees meer over mij en mijn gezin in mijn blogs en laat vooral een berichtje achter.