Stickers en tandpasta knijpers, wij worden er heel blij van!

Mamacissepis mocht voor koopjesaap twee superleuke kinderproducten reviewen.
Zo kregen wij een setje van 10 vellen met super vrolijke 3D stickers en 4 vrolijke dieren tandpasta knijpers opgestuurd om te bekijken, gebruiken en te testten.

Koopjesaap

Is een webshop met leuke hebbedingetjes in verschillende categorieën.  Zo vind je er onder andere producten voor de fiets en auto, beauty en lifestyle, feest en vrije tijd en wonen en koken.

Ze bieden de producten aan tegen een lage verkoopprijs en verzenden altijd gratis! Gratis verzenden betekend wel een langere levertijd! Soms wel tot 30 dagen.

3D stickervellen

Het eerste product dat wij mochten testten was een set van 10 stickervellen. 3D stickers met super vrolijk gekleurde plaatjes van hartjes, dieren en herkenbare voorwerpen voor kinderen!

Onze kinderen konden niet wachten om de stickers te gebruiken. Persoonlijk vonden wij de stickers te leuk maar ook een beetje te prijzig om op te plakken en vervolgens weer in de papierbak te laten verdwijnen.

Wij kozen er daarom voor om de stickers te bewaren en alleen te gebruiken bij het versieren van de vriendenboekjes die onze kinderen meekregen.

10 vellen stickers – voor kinderen €6.99

Dieren tandpasta knijpers

Vinden jullie het ook zo vervelend dat je de tandpasta tube altijd lastig leeg geknepen krijgt en dat wanneer hij steeds leger wordt niet meer goed dicht gedraaid kan worden?Dan zijn deze dierenknijpers echt een musthave!

De grappige en vrolijke dieren maken de kinderen enthousiast voor het tandenpoetsen en maken het mogelijk om de tandpasta gemakkelijk uit te knijpen. De kinderen kunnen hierdoor met gemak zelf hun tandpasta op de borstel doen.

Daarnaast hebben wij sinds we de knijpers gebruiken, geen problemen meer gehad met het vervormen van de tube en het met moeite opdraaien van de dop!

Echt een mamacissetip!

Dieren tandpasta knijper €1.99

 

Hebben jullie ook van die leuke en handige hebbedingetjes?
Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

 

* Deze review is tot stand gekomen met gesponsorde producten*

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s