Bekijk jij binnenkort de hele wereld vanaf je luie stoel?

Tijdens een zoektocht naar wereldkaarten voor op de kinderkamers ontdekte ik wereldkaarten.nl. Een super toffe site met wereldkaarten in allerlei vormen, maten en materialen. Ze hebben veel verschillende designs, waaronder ook veel verschillende platen die op de kinderkamers niet zouden misstaan. Ik mocht met ze samenwerken en vertel je in deze blogpost graag meer over hun producten.

Mijn man en ik  zijn niet perse super reislustig ingesteld. Sterker nog toen wij op huwelijksreis in New York waren vond ik het stiekem na een paar dagen ook wel lekker dat we twee dagen later weer naar ons eigen stekkie zouden gaan. En dit lag zeker niet aan de stad of aan de superleuke reispartner. Ik ben gewoon nogal gehecht aan mijn eigen omgeving.

Om toch een beetje van de wereld te kunnen zien Afbeeldingsresultaat voor smiley maar vooral ook omdat het gewoon super stoer staat, hebben wij na de verbouwing van onze benedenverdieping onze muur in een groentint geverfd en deze enorme wereldkaart aan onze muur gehangen.

IMG_2894

Deze hangt bij ons thuis naast de eettafel!

Op de kinderkamer

Mochten wij de kinderkamers gaan herinrichten dan lijkt het mij leuk om daar ook iets te doen met wereldkaarten. Tijdens een korte speurtocht op internet kom je al snel terecht op de website van Wereldkaarten.nl. Zoals ik al zei bieden ze hier een ruim aanbod van wereldkaarten aan.

Persoonlijk zou ik kiezen voor een wereldkaartbehang of een schoolplaat met een wereldkaart aan de muur. Maar de website biedt voor ieders wat wils.

Het aanbod

Wereldkaarten, landkaarten en stadskaarten in verschillende stijlen en thema’s onder te verdelen. De thema’s waar je op kunt zoeken zijn; kinderkamer, trendy, historisch, detail, dieren, zwart-wit, letters en tekst, grote wereldkaart, sepia, blanco, hoofdsteden en zelf inkleuren.

Wanneer je, je keuze hebt gemaakt kies je direct je materiaalsoort. Er kan gekozen worden uit canvas, hout, aluminium, plexiglas en poster.

Tip: wil je een specifieke bewerking zoals op prikbord, behang, muursticker of op een schoolplaat? Maak dan je keuze via de home knop of onder wereldkaarten!

Mijn favoriete thema’s

Persoonlijk heb ik een aantal favoriete thema’s en kaarten die ik hieronder graag met je deel!

Wereldkaartbehang

Super vette designs vormen een gaaf decor voor woon en of slaapkamer. Mijn keuze gaat absoluut naar nr. 1 voor een stoere jongenskamer voor onze zoon of de rustige kleur met sierlijk lettertype van foto 3 voor op de slaapkamer voor een stoere meidenkamer voor onze dochter.

behangkaarten

Vanaf 199.95

Historische kaarten

Stadskaarten

Super jammer dat Apeldoorn geen hoofdstad is, anders had ik zeker een leuke plek in ons huis gevonden voor een stadskaart van Apeldoorn. Het dorp waar ik geboren en opgegroeid ben en voor altijd hoop te blijven wonen.

hoofdsteden Nederland

vanaf 9,95

Schoolplaten

Kinderkamer

Ze hebben naar mijn mening echt hele toffe wereldkaarten voor kinderen om verliefd op te worden. Als ik vroeger een van deze kaarten had gehad, had ik aardrijkskunde misschien een beetje minder vreselijk gevonden.

Kinderkaarten

vanaf 9,95

Win-actie

Ben je door het lezen van mijn verhaal en het zien van de foto’s net zo enthousiast geworden dan dat ik ben, dan is dit je kans!

Je kunt namelijk een super vette wereldkaart winnen heart-symbol

In samenwerking met wereldkaarten mag mamacissepis een wereldkaart van het formaat 120×80 cm (t.w.v. 119,95) weggeven!

Wat moet je daarvoor doen?

 • like mamacissepis op social media (fb en/of insta)
 • like het bericht op social media (fb en/of insta)
 • laat in een reactie onder de blogpost of op social media (fb en/of insta) weten welke wereldkaart jij het liefste zou winnen.
 • Delen is lief!

Deze win-actie eindigt op donderdag 28 februari 2019

Meer zien of gelijk bestellen?
Ga dan direct naar de website: wereld kaart

Wil je liever je eigen gemaakte foto aan de muur?
Breng dan eens een bezoekje aan: canvas foto

* Deze review en bijbehorende win-actie is tot stand gekomen in samenwerking met wereldkaarten.nl*

 

 

 

12 gedachtes over “Bekijk jij binnenkort de hele wereld vanaf je luie stoel?

 1. xLauratjj zegt:

  Heel mooi toch? Ik heb al een wereldkaart in m’n gang hangen, dus de winactie laat ik even voor wat ze is, maar aan alle anderen: DOE MEE! Zo’n kaart in je huis is écht mooi!

  Like

 2. Viv Schobben zegt:

  Ge-Wel-Dig! Onze 8 jarige is super geinteresseerd in topografie en wil altijd precies weten waar iedereen (familie & vrienden) op vakantie gaat. Binnenkort gaat oma met haar zus weer een geweldige grote reis maken en hij vraagt oma dan de hemd van het lijf haha. Hij wil dolgraag een eigen wereldkaart op zijn kamer en deze vinden wij perfect passen ook qua kleuren https://www.wereldkaarten.nl/alle-landen-canvas. Een ontzetten leuk cadeau voor onze “kleine” wereldreiziger in spé!

  Like

 3. Rory Blokzijl zegt:

  Leuk! Ik kon toen ook iets doen met wereldkaarten, maar onze muren hangen al redelijk vol met schilderijen en andere kunst. Voor in de kinderkamer is het heel gezellig, zo’n mooie plaat. En die schoolplaten vind ik trouwens ook heel gaaf! Mooie winactie. Ik sla over (want helaas geen ruimte). Veel succes voor iedereen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s