De dag van Billy poepescheetje en Bobby bipseflips

Acht uur ‘s avonds. Drie van de vier kids liggen op bed. Eén van de vier ligt al te slapen, twee van de vier dollen in bed en de laatste ligt te gamen 🙂 en ik, ik plof op de bank. Heerlijk, maar niet uitgeblust.

Wat heb ik gelachen vandaag en wat een geluid produceren vooral de jongste drie met elkaar. Geluid van veel gelach, lees schaterlachen. Dus vragen om iets zachter te doen voelt dan dubbel en is haast niet mogelijk, want stil lachen?!? Tja dat kan ik eigenlijk ook niet..

Bij binnenkomst kreeg ik te horen dat ik niet alleen twee kinderen cadeau kreeg dit weekend maar ook de twee konijnen Billy en Bobby. Toen papa en mama weg waren en we aan tafel zaten voor de lunch wist Julia in geuren en kleuren te vertellen dat de konijnen Billy Poepescheetje en Bobby Bipseflips heten. Je begrijpt, dat werd een lunch waar rijkelijk met de woorden poep en bips gestrooid werd. In dubio wat ik zou doen (ik ben er thuis nogal streng op, want Luca zit behoorlijk in de poep en plas fase vooral op momenten waarop je dat liever niet hebt) uiteindelijk maar besloten om er dit keer in mee te gaan.

En Luca.. Luca noemt zijn hond sinds vandaag ook Billy Poepescheetje…

*Op naar de zwemles*

Julia heeft op zaterdag zwemles. Ik vond het zonde om deze af te zeggen en besloot met de drie jongste kids die kant op te gaan. Wouter en Luca hadden beide iets van speelgoed mee voor als Julia aan het zwemmen zou zijn. De hond van Luca ging mee en het was Billy Poepescheetje voor en Billy Poepescheetje na. Ik zag mezelf al zitten in het zwembad… Afspraak… Jullie mogen het nu zo vaak als je wil roepen, maar als we zo binnen zijn dan wil ik dat jullie de achternaam van Billy even achterwege laten. Veel Poepescheetjes en een valpartijtje verder (vooral een vieze broek en gelukkig geen (schaaf)wonden) kwamen we aan bij het zwembad.

Ik moet zeggen… mijn complimenten aan de kids want ze hebben zich netjes genoeg gedragen!!

*Van film kijken tot verstoppertje*

Eenmaal thuis hebben we met elkaar een kerstfilm gekeken. Wat was dat genieten met zijn allen op de bank. Na de film werd er verstoppertje gespeeld. Ow wat deed dit mij denken aan vroeger, dit was verreweg mijn meest favoriete spelletje in huis. En ook de kids hadden de grootste lol met elkaar. En lieve Wouter die ook zo graag mee wilde doen. Ik hoor hem nog zeggen ‘Ik doe ook mee! Ik ga me op mijn kamer verstoppen’.

Maar Thomas en Ciska, wees gerust jullie huis is nog heel en verstoppertje proof verklaard!!

Inmiddels hoor ik dat Julia en Luca flink aan het keten zijn..

Hoogste tijd om ze nu toch echt te gaan vertellen dat het de hoogste tijd is om naar dromenland te vertrekken.

*Fijne avond en alvast een fijne nachtrust gewenst*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s