En ik? Ik mag komen oppassen.

Deze keer een leuk blogberichtje vanuit papa geschreven! De speciale band die vaders en dochters kunnen hebben, blijkt toch ook hier geen fabeltje te zijn. Mijn man, de allerliefste en beste papa van de hele wereld beschrijft zo’n prachtig en speciaal vader en dochtermomentje hieronder.

Julia tegen papa

Wouter ligt net in bed. Julia is de volgende. Ze ligt bij ons in bed nog even televisie te kijken. Als ik de kinderen alleen naar bed breng mag de televisie aan staan. Dat scheelt een hoop heen en weer ge-ren.

Julia legt het kussen dichter bij mij en komt bij mij liggen. Ze hangt over mij heen en begin mij heel lief aan te kijken en aait over mijn voorhoofd en wangen.

“papa, als jij later opa bent, en ik dus mama, dan kom ik echt wel iedere dag naar jou toe. Dan vragen we aan oma… uuuh mijn mama natuurlijk, of ze op mijn kinderen wil passen. Want dan gaan we uit eten bij de MC Donalds, en lekker chillen op de bank en Mario Kart spelen. Ik vind jou echt lief papa. Ik hoop dat je heel snel opa wordt.”

Bijgekomen van wat ze net tegen mij heeft gezegd geef ik haar een knuffel en breng ik haar naar bed. Ik moet blijkbaar snel opa worden. Ik kan er nu al naar uit kijken.

Tot die tijd worden dat nog wel een aantal jaren met samengeknepen billen afwachten, in afwachting van welk nieuws ze ons te brengen heeft wanneer er een gesprekje onder 4 of 6 ogen plaats vindt 😬

Hebben jullie dochters ook een bijzondere vader-dochter relatie en/of jullie zoons een hele speciale moeder-zoon band?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s