Gezonde traktaties

Toen onze dochter Julia op het kinderdagverblijf begonnen was, was ik met stomheid geslagen bij het zien van sommige “ongezonde” traktaties. Op dat moment nam ik mijzelf voor dat ik, zeker op het kinderdagverblijf “gezonde” traktaties zou maken.

Het trakteren begon bij ons op de tweede verjaardag van onze dochter. Daar stond ik dan om 06:00 uur achter het aanrecht om al dat lekkere/gezonde fruit te snijden. Toch wel wat spijt dat ik deze afspraak ooit met mijzelf had gemaakt 🤪.

In deze blogpost deel ik een overzicht van alle traktaties die ik tot nu toe heb gemaakt.

Julia 2 jaar!

Julia 3 jaar!

Wouter 1 jaar!

Julia 4 jaar!

Juffentraktatie Julia 4 jaar!

Wouter 2 jaar!

Julia 5 jaar!

Wouter 3 jaar!

Trakteren jullie kindjes gezond?

Laten jullie in je reactie ook leuke foto’s en ideeën achter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s