Vijf musthaves voor de kids op de camping!

Zelf zijn we net weer thuis na vier heerlijke weken op één van de vele campings die ons land rijk is. Graag deel ik in deze blogpost vijf handige, leuke en onmisbare musthaves die de dagelijkse beslommeringen op de camping een stukje makkelijker te maken.

1. De badponcho

Onmisbaar indien er een waterspeeltuin of zwembad op de camping aanwezig is! Zonder blauwlippige trillende rietjes terug naar de tent. Bij thuiskomst is het BONUS, wanneer je er achter komt dat de kinderen al bijna droog zijn.

2. De bolderkar

Met de bolderkar die wij hebben kun je vier kinderen over de hele camping trekken! En met een beetje mazzel vinden de grote kinderen het fantastisch om de kar te trekken en kost het je 0,0 energie!

Naast het taxiën van de kinderen gebruiken wij onze bolderkar ook voor het verplaatsen van boodschappen en volle vuilniszakken maar ook voor de afwas.

Ik zeg: multifunctioneel!

3. Tablet incl. Koptelefoon

Heb jij op de camping altijd behoefte aan een uurtje slaap minder? Dan is deze musthaves niets voor jou!

Maar wil jij net als ons op vakantie graag uitgeslapen wakker worden? Dan is het meenemen van een tablet geen overbodige luxe.

Bij ons waren de kinderen, vooral de eerste dagen rond 06:30 a 07:00 wakker. Daarnaast maak je op de camping met dank aan alle gezellige mensen om je heen toch gauw langere dagen en kortere nachten dan normaal.

Tel daar kinderen met onrustige dromen of nachtelijke verzoeken om de speen bij op, en een uurtje extra uitrusten in de ochtend klinkt mij als muziek in de oren!

In de ochtend startten de kinderen met wen uurtje op de tablet. Dit jaar kregen de kinderen ook ieders hun eigen koptelefoon.

De kinderkoptelefoons van JBL zijn wat mij betreft aanraders!

Leuk design, geluidsbegrenzer, erg betaalbaar en het leukste is dat deze koptelefoons worden geleverd met een stickervel!

Hiermee kunnen de kinderen hun koptelefoon personaliseren en versieren waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor de kinderen om hem te gebruiken.

JBL kids JR300

4. Help-id 4 kids

Deze handige armbandjes (zie ook de foto hierboven!) kun je voorzien van namen en telefoonnummers.

Voor de kinderen is het een gemakkelijke handeling om het bandje te laten zien als ze papa en mama kwijt zijn en ons geeft het een gerust gevoel dat ze altijd onze gegevens met zich meedragen.

De leuke kleurtjes maken het heel aantrekkelijk voor kinderen en de armbanden zitten bij onze kids erg comfortabel. Zelfs zo prettig dat ze hem dag en nacht omhouden. Je kan er zelfs mee zwemmen en douchen!

Help-id 4kids

5. Extra hoge campingstoelen

Deze stoelen zijn ideaal! De stoelen passen perfect onder de tafel. Door de hoge zitting is de afstand tot de tafel voor de kinderen perfect, waardoor ze net als ons aan tafel kunnen zitten (vergelijkbaar met een tripp trapp stoel).

Ook een handige toevoeging is de buikband waarmee je je kind vast kan zetten in de stoel.

De stoel is lichtgewicht en inklapbaar en de stoffen onderdelen zijn makkelijk los te halen en volledig uitwasbaar.

Obelink compact kinderstoel

Welke handige gadgets zijn volgens jullie onmisbaar op de camping?

8 gedachtes over “Vijf musthaves voor de kids op de camping!

  1. laylabloglife zegt:

    Toen ik wat kleiner was en in een pretpark ging, dan had ik meestal bij me een papiertje met daarop de naam en telefoonnummer van mijn ouders, maar van deze armbandjes had ik eigenlijk nog nooit van gehoord. Best praktisch!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s