Getekend voor mijn leven

Op 08 Maart 2018 was het zo ver, na maanden overdenken staat hij er op.

Mama heeft een tattoo!

Als tienermeisje wilde ik net als veel andere 16 jarige meisjes zo’n super “hippe” tattoo boven mijn billen.

Inmiddels ben ik bijna 31 en ben ik heel blij dat mijn “verstandige” ouders dit lang genoeg hebben tegengehouden.

Toch was het zetten van een tattoo tot deze dag een ervaring op mijn bucketlist. Daarop aanvullend wist ik de afgelopen jaren, dat als ik een tattoo zou nemen het “plaatje” symbool zou moeten staan voor onze kinderen.

Na lang twijfelen en maanden zoeken naar het juiste “plaatje” lieten we door Joy een tekening maken van drie driehoeken in elkaar verweven. Twee van de driehoeken gevuld met de vingerafdrukken van Julia en Wouter en de middelste driehoek onbeschreven voor ons sterretje Esmee*.

08 Maart 2018

Vandaag was het eindelijk zo ver! De tattoo werd gezet. Met lichte zenuwen liepen we naar binnen bij black sword tattoo parlour in Apeldoorn. Ongeveer een uur later staat hij er op.

In één woord: wauw!

Wat is hij gaaf, stoer, mooi en bijzonder geworden. Ik ben vanaf nu getekend voor mijn leven, met mijn kindjes in mijn hart en op mijn pols!

Hebben jullie ook tattoo’s voor jullie kindjes?

14 gedachtes over “Getekend voor mijn leven

 1. lazybirdbelgium zegt:

  Oh wow!! Toen ik 17 was liet ik een navel piercing zetten, ik was toen een van de eersten die dat deed (yep, 25!!! jaar geleden was dat) en ik heb altijd een tattoo gewild maar NOOIT het juiste ontwerp gevonden… Nu word ik dus 42 en ik ik denk niet dat het er nog van gaat komen 😉
  X Lazy Bird

  Geliked door 1 persoon

 2. Belles-Lettres zegt:

  Niets is mooier dan tatoeages met een speciale betekenis! Ik vind hem inderdaad erg mooi geworden. Zelf ben ik gek op tatoeages en heb ik er heel wat. Nog niet van mijn kinderen omdat ik deze nog niet heb, maar ik twijfel er niet aan dat dit als de tijd rijp is ongetwijfeld zal gebeuren. 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Platini's World zegt:

  Echt een leuke en orginele tattoo geworden. Staat je ook echt mooi en op een heel leuke plaats 😀 toch goed dat je gewacht hebt tot je volwassen was. 😀

  Geliked door 1 persoon

 4. Francisca zegt:

  Origineel idee zeg! Erg mooi. Ik heb zelf een tattoo van de bloemen die in de periode bloeien dat mijn kinderen geboren zijn. Een amarylis, een pioenroos en magnolia.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s