Mamacissetip – High Tea

In overdekte winkelstraat de Korenpassage, in het centrum van Apeldoorn vind je één van mijn favoriete plekjes. Het Apeldoorns Koffiehuys kenmerkt zich door de sfeervolle ambiance met een goed gestyled retro design.

Het Koffiehuys kent veel “plekjes” waar je heerlijk kunt genieten van een gezellig samenzijn of bij kunt komen na een lange dag winkelen. Zo kun je onder andere plaatsnemen op het overdekte terras, de binnentuin of in de serre maar zijn er ook binnen in de zaak genoeg leuke zitplekken te kiezen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik persoonlijk kies meestal mijn zitplek afhankelijk van mijn behoefte. Soms kies ik voor knus, intiem en afgezonderd om even helemaal te onthaasten en op een ander moment zit ik het liefst op het overdekte terras omdat daar reuring is en ik “mensen” kan kijken.

Maar als ik dan passend bij mijn gemoedstoestand een fijn plekje heb gevonden, geniet ik het liefste van de heerlijke, goed gevulde high tea voor een leuke prijs; voor €14 krijg je een uitgebreide high tea en voor €8,50 kun je gebruik maken van een mini high tea.

Mijn absolute favorieten zijn de brownie, carrot cake, warme quiche en sandwich met komkommer. Om je vingers bij af te likken!

Kort samengevat
Toffe locatie + goed gezelschap + leuke “plekjes” + heerlijke high tea = relaxte mama

Fantastische mama winactie
Ken jij of ben jij zo’n fantastische mama die wel een relax momentje kan gebruiken?

In samenwerking met Het Apeldoorns Koffiehuys mogen wij een high tea voor twee personen weggeven!

Kijk voor deelname en de voorwaarden op de facebookpagina van mamacissepis.

8 gedachtes over “Mamacissetip – High Tea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s