Op deze dag – mijn herinnering op Facebook

​Net als bijna elke dag bekijk ik mijn herinneringen op Facebook. Wat ik vandaag teruglees breekt net als toen een stukje van mijn hart.Wat ik terug zag/las was een bericht dat ik plaatste gedurende de onderzoeksperiode van onze ongeboren dochter Esmee.

Over dit hele proces schreef ik bijna een jaar geleden een emotionele blog.

Deze Facebook post was alleen zichtbaar voor mijzelf en mijn man Thomas. Ik plaatste het als start van een soort “dagboek”.

Het begin van de moeilijkste en zwaarste periode van mijn leven. Ik schreef mijn gedachten en gevoelens van me af. Het verhaal was nog niet rond en van delen met vrienden op Facebook of de wereld was nog geen sprake.

Nu is het alweer twee jaar geleden en hebben we antwoorden gehad, keuzes gemaakt, overleefd, gedeeld, gesproken, verwerkt en opnieuw geleefd.

Lig je dan in een hotelkamer!

Iets wat gezellig en romantisch zou moeten zijn.

Voor ons, voor nu, pure noodzaak.Volgens de gynaecoloog in het wkz zijn de kleine hersenen van Josefientje veel te klein!

Over 2 uur een vruchtwaterpunctie om chroomosoonafwijkingen uit te sluiten.

Dan morgen: misschien wel de dag van ons leven! Wederom een echo en een gesprek met de kinderneuroloog, vooral de kleine hersenen zullen grondig bekeken en onderzocht worden.

Wat zijn we bang voor de woorden van de beste man/ vrouw! Maar wat willen we ook al te graag weten waar we aan toe zijn!

Verdriet, onmacht, onzekerheid maar ook intens geluk dat jij en Julia in mijn leven zijn, wisselen elkaar af!

Lieve Thomas, ik hoop dat, wat we ook te horen krijgen we genoeg informatie krijgen om dat te doen wat voor ons als het juiste voelt.

Ik hou van jou!

Xxx”

Bedankt lieve Thomas, je was en bent geweldig. Je steun, liefde, begrip en emotionele openheid hebben ervoor gezorgd dat we nu, samen nog sterker en gelukkiger door het leven gaan.

We genieten met fijne familie en vrienden van onze twee schatten Julia en Wouter en met onze prachtige vlinder Esmee in onze harten.

Hou nog meer van jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s